NETRALID.COM

Get the best theme according to your needs

Update : Insaf Bro Grid Responsive Blogger Template

Insaf Bro Responsive Blogger Template

Description

Nah kemarin saya sudah membagikan Template Insaf Bro Versi List  nah sekarang adalah versi Grid , ceritanya dan fitur nya sama hanya yang membedakan  ini style grid  dan hanya untuk anggota blog ini yang bisa mendapatkan , nah buat kamu yang hebat dalam conding  bisa anda kloning template ini  , karena tidak ada css dan script tersembunyi.

Features

  • Responsive
  • Mobile Friendly
  • SEO Friendly
  • Personal Blog
  • Dynamic Heading
  • 2 Column Style
  • List Style
  • Light Base Theme Color
  • Minimalist
  • Auto Read More with Thumbnail
  • Responsive Ad Slot
  • Breadcrumbs
  • Related Posts with Thumb / List
  • Social Share Button
  • Responsive Top Navigation
  • Unlimited Numbered Page Navigation
  • Smooth Scroll back To Top
  • Custom 404 Page
  • Custom Contact Form
  • Follow Us Widget
  • Newsletter Widget
  • 2 Option Sitemap Widget
  • Comments System : Disqus
  • More...

Pertanyaan Umum (FAQ)

Visitor   : Template ini asli apa palsu gan ?
Admin   : asli gan buat blogger , palsu buat wp
Visitor   : Template Nulled ya hayooo . ngaku  ketahuan ?
Admin   : Setahu saya Nulled ada nya di wp gan , gak tau deh soal nya hasil Nyontek css dan script aja kang mas
Visitor   : ini template dasar nya dari invat pro terbaru ya gan ?
Admin   : Bukan gan , masih template jaman kuda menjajah , udah di lupa kalie ama pembuat nya 
Visitor   : Ko gak mirip dengan aslinya sih gan ?
Admin   : iya gan saya miripin tetangga agan, soal nya sementara edit  tetangga agan lewat , kalau mau mirip Beli donk di idntheme
Visitor   : Template nya Jelek Baget cuih......
Admin   : iya gan template ini masih mending , daripada muka agan yang gak beraturan 
Visitor   : Buruk banget ni template  , tapi saya suka gan . gimana tu gan ?
Admin   :  Agan gila ya ?
Bagi kamu yang sudah join silahkan download disini' ( Download )

Template Details

  • Name Insaf Bro 2020
  • File Theme, Content Demo & Doc
  • Layout Responsive
  • Clone Mis.Clone
  • Editing Netralid

Clone Version

  • Remove Footer Credits
  • One Time Payment
  • No Encrypted Scripts
  • Lifetime Premium Support
  • For Unlimited Domains
  • Do not accept Updates
  • And Much More...

Aliva - Responsive Blogger Template

Free Netralid Template V2 Responsive Blogger Template

Description

Aliva is a professional, modern & fully customizable responsive blogger template. It is perfect for tutorial blogs, distribution of mockups, vectors, logos, fonts, free blogger templates, wordpress themes and other diverse niches. Aliva is also ideal if you want to monetize your website via banners, as it is one of the blogger themes with the largest number of sections for banners.

Aliva is fully customizable, which means that you can create several different blogs with the same template. Customizations are made through the blogger dedicated page for this purpose, which means that you don't need to have any coding knowledge to customize this theme.

Layout



Customize

Features

  • Responsive
  • Google Testing Tool Validator
  • Mobile Friendly
  • Custom 404 Page
  • Fast Loading
  • Google Rich
  • Seo Friendly
  • Featured Post
  • Grid Style
  • Ads Ready
  • Clean Layout
  • Simple Design
  • New From Whatsapp
  • New From Contact
  • New FAQ
  • New Widget Hot Pos
  • Social Sharing
  • HTML5 & CSS3
  • Browser Compatibility
  • Documentation
  • More...

Premium Version

  • Remove Footer Credits
  • One Time Payment
  • No Encrypted Scripts
  • Lifetime Premium Support
  • For Unlimited Domains
  • Lifetime Template Updates
  • And Much More...

Template Details

  • Name Aliva
  • File Theme, Content Demo & Doc
  • Layout Responsive
  • Share Memek Theme
  • Design Netralid

Themes for Members

avatar
Admin Welcome to Netralid, if you have anything to ask please via our WhatsApp
Wiendhy Wiana Hi there! Hello, Can I help you?
:
Chat with WhatsApp